Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A jobb mellemhez, ha bármi...

A jobb mellemhez, ha bármi hozzáér, akkor fáj. Tegnap óta van ez, miért?

Figyelt kérdés
Mint az elején,amikor nagyon feszül a cici és addig fáj,amíg a baba ki nem szívja. Csakhogy ez szopi után sem lesz jobb. Nem piros,mint amikor gyulladt,csak fáj az alsó része egészen a mellbimbóm udvaráig,egy bizonyos területen. Ugyanúgy csinálok mindent,mint eddig,nem értem miért most jött ki ez a probléma. 9 hetes baba anyukája
2012. dec. 16. 16:39
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja,és a mellem sem feszül.
2012. dec. 16. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg belül lehet tejcsatorna eltömődés. Ha benyomod, akkor sem érzed belül kicsit feszesebbnek ott ahol fáj?
2012. dec. 16. 16:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem is ilyen van most, már fél éves a babám (a harmadik), és nálam akkor szokott előfordulni, amikor pl. sokat cicizik (most mert beteg), de aztán nem kéri pár órán át, így felgyűlik, nem ürül rendesen. Nekem egy kis fejés plusz szoptatás segít ilyenkor. Meg szopi előtt megmasszírozom. Ha tudom, akkor közben is a fájó részt.
2012. dec. 16. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a mensim megindulása előtt fájt pár napig így.
2012. dec. 16. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!