Miért sír és tiltakozik a 3 hónapos gyerekem, amikor a jobb mellemre akarom tenni?
NEkem is a féloldalas tartás jutott eszembe. Próbáltad a jobb oldalon hónaljtartásban szoptatni, hogy akkor is balra kelljen fordulnia?
Ez persze nem oldja meg a feszes izom-problémát, ha ez a gond, gyógytornásszal, konduktorral érdemes lenne megnézetni, emrt ez később is gondot okozhat.
Igen, amikor hónaljból adtam azt a cicit, akkor szívesen evett belőle. A merevségre azért nem gondolok, mert egy ideje ügyesen fordul mindkét irányba a fejével.
És nem csak sír, hanem sokszor eszik egy picit belőle, és utána vagy sírni kezd, vagy elfordítja a fejecskéjét, mintha valami sürgős néznivalója lenne a hónaljam alatt. Persze felmerült még, hogy túl gyorsan jön a tej, lehet, ezt nem tudom. De pl. ha nagyon éhes, vagy félálomban van akkor is elfogadja ezt a cicit, és szépen eszik belőle.
Aki azt írta, hogy nyomódik a pocak: érdekes elgondolás. Sokszor mikor van ez a probléma, és az oldaláról hasra fordítom a babát, hogy úgy szopizzon, akkor is elfogadja.
Valamiért nem tetszik neki abban a pózban. Lehet, hogy úgy, ahogy eredetileg tartod, nem tudja annyira jól üríteni a melledet. Vagy esetleg a mellednek, bimbódnak van ilyen "féloldalas" formája?
Igazából, ha ilyen trükkökkel meg tudod oldani a szopit, akkor talán mindegy is, miért nem szereti a klasszikus pózban.
Ügyes vagy, hogy így tesztelgeted. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!