Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mesélnétek nekem a 3 hós...

Mesélnétek nekem a 3 hós növekedési ugrásotokról?

Figyelt kérdés

9 nap múlva 3 hónapos lesz a babám. Mikor kezdődött nálatok? Hogyan vészeltétek át? Mi változott az addigi menetrendetekben?

Köszönöm

2012. dec. 15. 09:07
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Gyakrabban kért, kb 2-2,5 óránként és éjjel is többször kelt és tovább volt cicin. Ennyi. Amikor elég volt, visszaállt minden.
2012. dec. 15. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekünk 11 hetesen kezdődött, és annyiból állt, hogy a megszokott 4 óránkénti evést felváltotta a 3 óránkénti, így már nem 5x, hanem 6x evett, és az adagját is megemelte 130 ml-ről 150 ml-re.

Ennyiből állt, ez 3 hete volt, azóta is 6x150 ml-t eszik. Tegnap próbáltam emelni neki az adagon, 160 ml-t kapott, de nem kellett neki, otthagyott egy kicsit az alján.

2012. dec. 15. 13:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, annyit még elfelejtettem, hogy éjszaka ugyan úgy nem kért enni, a nappali evéseket sűrítette meg egy kicsit.
2012. dec. 15. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!