Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás? Segítség!

Szoptatás? Segítség!

Figyelt kérdés

Kedden szültem.

Baba barát kórházban,így rögtön mellre lett rakva hála istennek, mert elég jól szopizik!A problémám hogy sokat kéri a cicit, pedig van elég tejem.Van hogy fél óra elteltével megint sír és látszik hogy éhes.A kórházban 1 nap alatt 150grammot hízott.Lehet csak nagyon falánk?Vagy ilyenkor ez még normális amíg be nem áll a rendszer?4100grammal született, és egyből mondta a szülésznő hogy sokat fog enni, mert nagysúlyú..

Köszönöm a válaszokat.

2012. dec. 9. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
gratula! az elején ez lesz, lehet, a testközelség is hiányzik neki. Azért órákig ne tartson egy szoptatás, főleg éjjel, inkább csak fogd, simogasd, ha meg nagyon sír, akkor kapjon cicit.
2012. dec. 9. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális ennyi idősen az hogy nagyon gyakran eszik és nagyon sokáig. Idővel ez majd ritkul, és gyorsabban eszik, de arra még várni kell sokat!
2012. dec. 9. 20:42
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hihetetlen hogy harcol a hasáért a kismanó! :)

2012. dec. 9. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok :)

Tudod a babáknak a szopi nem csak evés, hanem nyugi, anyu, minden :) Még orális lények, szóval a simi közel se ér annyit, mint a cici.

Nyugi, pár hét és könnyebb lesz :)

2012. dec. 9. 22:41
 5/6 xStefix ***** válasza:

Az utolsókkal értek egyet. A szoptatás nemcsak etetés, hanem egy komplex gondozási mód: nyugtatod, altatod, a fájdalmát csillapítod, szeretgeted is így. És ez így van rendjén! :)

Az én fiam 4 hónapos koráig óránként szopizott, ha ébren volt, azóta ritkult csak meg. De éjjel még ugyanúgy szopizik 2-3 óránként... Neki erre van szüksége.

2012. dec. 10. 15:16
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!Ma már nem volt olyan súlyos a helyzet! :D Persze nagyon szívesen szopiztatom, mert amúgy is olyan édes, és látom..érzem hogy nyugtatja.

Egyébként 2. baba, csak az elsőt a lányomat nem tudtam szoptatni mert ő teljesen az ellentéte volt az öcsikéjének, konkrétan vagdosta a fejét ha jött a szopi, így fejtem amíg tudtam!

De olyan megnyugtató hogy a kiskrapek ilyen cici függő! :)

2012. dec. 10. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!