Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lassan 3 hete szültem. Mi...

Lassan 3 hete szültem. Mi lesz ha megjön a vérzésem majd és a babám nem akar majd szopizni emiatt, mi lesz?!

Figyelt kérdés

kislányom sem fogadta el a tejemet mikor menstruáltam, igaz ő neki pótoltam tápszerrel így nem volt gond,mert nem volt elég tejem meg nem is szopizott szóval más téma.

de a kisfiam szín anyatejes..nem akarom tápszerrel tömni pláne cumisüvegből 4-5 napig míg nem múlik el a vérzés..

hogy fogom én ezt megoldani???

2012. dec. 4. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kár még ezen stresszelned magad! :) Nem biztos, hogy nem fogja elfogadni. De ha annyira nagyon aggódsz, akkor fejj le tejet és ha baj van, akkor azt odaadhatod neki. Ha nem cumisüvegből, akkor pohárból vagy kanállal.
2012. dec. 4. 20:52
 2/10 A kérdező kommentje:

fagyasszam le a tejet?

vagy hogy?

már nagyon minimális a tisztulásos vérzésem szinte csak barnás folt van a betétemen azért gondolom hogy lehet hamarosan megjön, vagy nem jön :)

azért vagyok kicsit ideges.

2012. dec. 4. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
79%

Mi az, hogy "tápszerrel tömni"? A lányodat tömted? Úristen....

Amúgy mi lenne? Vagy adsz neki tápszert, vagy kihúzod addig amíg nem lesz hajlandó meginni így az anyatejet. Ha elég éhes lesz megeszi.

2012. dec. 4. 21:39
 4/10 A kérdező kommentje:

képletesen értettem a tömést.

sajnos nem volt elég tejem és pótolni kellett tápszerrel.

de most nem is ez a kérdés ..

2012. dec. 4. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Szia!!Én is féltem ettől,de ne stresszelj ezen előre:-)Nekem 6 hónapos koráig nem is jött meg,csak anyatejes volt addig,volt tejem is bőven.Aztán,amikor megjött,kicsit ózkododtt tőle,de én nem pótoltam tápszerrel,kicsit noszogtatni kellett,többször szopott kevesebbet talán 2 napig,aztán nem volt semmi gond.Szándékosan nem pótoltam,rengeteg a tejem mai napig is,még szopik,most 9 hónapos,illetve mellette minden mást is eszik.Naponta 4 -5 alkalommal van cicin,éjjel 2x ébred.Egyébként semmit nem fogad el cumisüvegből,inni is tanulópohárból issza a gyümölcslevet,vizet,6 hós koráig még azt sem fogadta el,nem hogy a tápszert....Szerintem ha van elég tejed,ne adj pótlást,hidd el,ha éhes,szopni fog.:-)
2012. dec. 5. 06:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Feleslegesen ne stresszeld magad! Nekem 4,5 hónap után jött meg, azon kívül, hogy picit kevesebb lett a tejem (éjjel gyakrabban kért és tovább volt cicin, de szedtem az Urtica Urenset) semmi nem volt, ugyanúgy szopizott, nem biztos, hogy negatívan reagál rá, nekünk picit nyügibb volt talán abban a pár napban, de semmi egyéb.
2012. dec. 5. 09:25
 7/10 anonim ***** válasza:
mindkétszer megjött a második hónapban a menzim és szoptattam, észre se vették, ugyanúgy szoptak, talán mondjuk 20%kal kevesebbet ettek a menzi első néhány napján, de az meg semmit sem számít
2012. dec. 5. 12:23
 8/10 Denisa W. ***** válasza:
Ha anno hosszabb ciklusaid voltak, akkor sanszos, hogy egyáltalán nem jön meg a kizárólagos szoptatás alatt. Ha nem pótolsz a babádnak tápszerrel, hanem csak szopik, akkor szintén kisebb az esélye, hogy megjöjjön. Ha szembe kerülsz a problémával, akkor meg szoptasd "nonstop" oda-vissza váltott mellből, és ne parázz, termelődik majd annyi, hogy jóllakjon. Én igény szerint szoptatok még most is (persze hozzátáplálás mellett), a lányom 9 hónapos korában jött meg először, és semmi változást nem hozott, sem a tej mennyiségében sem pedig az ízében. Szóval, szerintem ne aggódd túl! :)
2012. dec. 5. 13:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne aggódj előre.Nem minden baba egyforma.Nekem szülés után 4 héttel megjött és beállt a terhesség előtti rendszerre ami nálam azt jelenti hogy 1 hétig véreztem 1 hétig nem :( semmi hatása nem volt a fiamra,ugyanolyan lelkesedéssel szopizott tovább.Reméljük nálatok is így lesz.
2012. dec. 6. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia. Ne stresszeld előre magad. Nekem 7hónapos a kisfiam, anyatejes, és még mindig nem jött meg.
2012. dec. 9. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!