Nem akar szopizni a babám? Valaki mondana vmi okosat?
Van tejed, nekem akkor csinálta ezt, mikor nem jött már belőle!
Miután szopizott, és kiköpte, tedd át a másik melledre, majd utánna fejd le mind két melled, és akkor meglátod hogy van-e még benne tej, vagy mindd kiszívta.
Az egy dolog hogy megnyomod és spriccel, de ha 10-szer megnyomod, és még utánna is spriccel, akkor van, más miatt nem szopizik.
Noszogatni kell, egyik mell, átrakni a másikra, lehet a póz kényelmetlen neki. Szoptatós párnát használsz?
Egyébként az első 2-3 hónapban van hogy 1 órát is szopiznak, ezzel telik a nap, pelenkázás, szoptatás, büfiztetés, altatás, és kezdődik előről:)
De más dolgod úgy sincs, nem kell dolgozni menni:)
Én ilyenkor kaptam rá a sorozatokra, szoptatás alatt mindig megnéztem 1-1 filmet:)
Olyan kis picike még,szoptasd annyiszor ahányszor igényli.Amikor ekkora volt a kisfiam szinte csak a szoptatásból telt a napom :)Egy órán át is szopizott,persze beszunyókált közben,csak cumizott...stb
Amikor nagyobbacska lett kivégezte a cicim 5 perc alatt,akkor meg az volt fura :)
A lényeg,hogy van tejed és ő szopizik.Ha sokáig tart és lustácska hát istenem,ilyenkor olyan kis cicifüggők tudnak lenni és a közelséged is tuti megnyugtatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!