A fogzásnál milyen volt a babátok szopizása?
Figyelt kérdés
Az én Kisfiam 3,5hónapos és nagyon elutasító a cicivel,és észrevettük,hogy alul jön 2foga.Nagyon nehezen eszik.Meddig tart míg kicsattan neki?Ti adtatok a babátoknak fájdalomcsillapítót?2012. dec. 3. 15:30
1/6 anonim 

válasza:

mi is az alsó kettőt várjuk. hát volt egy nap amikor alig tudtam etetni mert a cumi odaért és ordított. másnap már normálisan evett. még nem bújt elő nekünk se de szerencsére nagyon jól viseli idáig. nem igen adok neki fájdalom csillapítót, de van itthon dentinox meg nurofen baby ha esetleg nagyon nagyon sírna. napközbe evést leszámítva hogy viseli?
2/6 A kérdező kommentje:
Szia!Napközben semmi baj sincs vele.Csak akkor veszem észre hogy fáj neki,mikor cicizik
2012. dec. 3. 18:57
3/6 anonim 

válasza:

Nálunk tegnap bújt ki az első. Végre aludt éjszaka, mert az utóbbi pár nap borzalmas volt. Nem tudom hogy fogok így szoptatni, de nem izgulok, hisz már fél éves múlt és a hozzátáplálást is elkezdtük apró lépésekkel. De neki is megindult 3 hónaposan.
4/6 A kérdező kommentje:
És abban a 3 hónapban hogyan viselte?Semmi baja nem volt?Az elején a te babád rendesen evett?
2012. dec. 3. 21:38
5/6 anonim 

válasza:

első vagyok! nálunk is megindult 4hónap körül de akkor jobban megviselte mint most. 8hónapos lesz a lányom és most jön nekünk az alsó kettő amiből az egyik lehet már kinn is van de elkapkodja a fejét nem tudom megnézni normálisan.
6/6 anonim 

válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de egyre rosszabb volt. A végén alig aludtunk éjszaka. De minden baba máshogy fogzik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!