Mikor kezdtetek el mellszívót használni?
mellszívót akkor szoktak használni, ha nem indul a tej, ha szaporítani szeretnék a tejmennyiséget, illetve, ha későbbre szeretnének tartalékot eltenni.
Én nem használok, nálunk kereslet-kínálat működik, annyi tej van, amennyit a baba igényel.
Ha fejed a melled, akkor több lesz a tej, én ezért sem fejek, nekem nagyon nagy nyűg a fejés, és a begyűlt mell.Így jó, hogy pont mire a baba éhes lesz termelődik elég tej és nem több, mert így nem feszíti annyira a mellem.
HA van annyi tejed, amennyi Neki kell, nem KELL fejni. MAx azért, hogy eltegyél fagyasztóba nehezebb időkre. Ha növekedési ugrás jön (először 6. héten lesz) akkor lehet hogy szükség lesz rá, mert egyik napról a másikra többet fog igényelni, amit nem biztos hogy tud követni a tejed. Ha igény szerint szoptatsz, akkor ezzel sem lesz gond, de van akinek ez megterhelő, és persze azért nyafi akkor is lesz egyszer-egyszer, mikor nem épp nem annyi jön egyből,mint amennyire számít :) Viszont ha fejést választod, akkor cumisüvegezni is kell, ez pedig a szoptatás végét fogja jelenteni, ahogy beüt a cumizavar miatta. Ha tudod, itasd majd pohárból(én nem mertem..), vagy: Medela Szoptanít [link]
Kicsit húzós, de állítólag ez a legtermészetesebb. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!