Kérhetek segítséget hozzátáplálásban?
Figyelt kérdés
4hós múlt a babám, és a nagyszülők kitalálták hogy adjak neki üveges pépet. A doki azt mondta amíg van rendesen tejem és szépen fejlődik, nincs értelme ezzel tömni, se baba üdítővel. Már a páromat is befüzték a szülei, hogy igenis adjuk csak neki , sőt, ki kell már váltani mondjuk egy délutáni cicit egy üvegesre. Most mit tegyek? nagyon erős a tejem van is sok, bőven jól hízik a kicsi már most majdnem 7500gramm , most duplája a hazajövetelinek, akkor adjam neki tényleg cici helyett egyszer egy nap? köszönöm2012. nov. 29. 15:15
11/21 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem nézlek hülyének, de szerintem neked nem ezt a kérdést kellett volna kiírnod, hanem házassági tanácsot kérni egy másik témakörben.
12/21 A kérdező kommentje:
kénytelen leszek tényleg megfogni és az arcába nyomni a képernyőt, sajnos tul a 30on is anyuci pici fia maradt :(
2012. nov. 29. 15:32
13/21 A kérdező kommentje:
4es. itt arrol lenne szo hogy erősítsétek meg a doki válaszát és el tudnám mondani a páromnak hogy mindenki azt tanácsolta még ne kezdjem a hozzátáplálást. Az a gondom hogy anyosom tul "okos" és a párom mindent elhisz neki, igy nem ellenem forditja csak nem igazán engedi hogy a tanácsokra hallgassak amit tulajdonképp full idegenek adnak, de mivel én jóhiszemű vagyok igy elfogadom mindegyikötök tanácsát mert hihetőnek tünik és nem csak két ember irja ugyanazt. Ezt kéne vele megértetnem és akkor nem kéne tömnöm a kicsit
2012. nov. 29. 15:35
14/21 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet, csak éppen én vagyok a férj és nekem kellett a sarkamra állnom.
A tiltásom ellenére vett a lányomnak bébikompot és amikor nem voltam ott, állandóan beleültette, hiába mondtam neki, hogy ne ültesse már bele kend, sértődötten kivette, aztán meg ha kimentem, újra bele. A végén mondtam, hogyha meglátom abba a szarban megint a lányom, kib*szom az udvarra (mármint a kompot), eskü. Ez hatott.
15/21 A kérdező kommentje:
de nálunk frankon apa a fönök nekem nincs ilyen hatalmam :-S
2012. nov. 29. 15:59
16/21 anonim válasza:
Hogyne lenne hatalmad, hiszen te vagy az ANYA, csupa nagybetűvel, nem vmi megtűrt senki.
Egyébként nálunk a nejem a "főnök", általában ő irányítja a dolgokat, én pedig hagyom, mert így jól van, ritkán szólok, de akkor velőset és határozottat.
Szedd össze magad, ne szórakozz már. A gyerek az első.
17/21 anonim válasza:
Elég durva, hogy a gyerekedről van szó, és más mondja meg neked, hogy miként is kellene nevelni...Döbbenet. Ne haragudj, de ha hagyod, akkor meg is érdemled. Agyas, elmés család lehet..4 hós gyereknek üveges pépet? Nem normálisak az tuti. Ha van anyatej bőven és szépen fejlődik a baba semmi ok erre és az ő emésztőrendszere sincs felkészülve semmit egyéb befogadására. Ha elérte a hat hós kort, lehet kezdeni, de nem péppel, hanem először csak gyümilével. Ha nekem jön ilyennel a családom körbe röhögtem volna őket az tuti. Sok szerencsét!
18/21 anonim válasza:
Én a védőnőre és a gyerekorvosra, na meg a szoptatási tanácsadóra hallgatok. Pont. Felőlem itt ugrálhatnak fejen, akkor sem csinálom, amit anyósom mond. Bár volt egy durva összeszólalkozásunk az esküvő után, tudja, hogy engem nem rángat. Csak megkérdezi, hogyhogy nem így meg úgy csinálom és elmondom hogyan, vágja a pofákat, de nem szól. A gyerkőc szépen fejlődik. Jövő héten lesz 5 hónapos, 6 hónapos kora előtt csak anyatej, semmi más. Utána is rizspépet adok és zöldséggel gyümölccsel és délelőtt. Üveges kaját tutira nem, itthon vagyok, ráérek pancsolni, mi is csak olyan kajákat eszünk, amit tudok honnan van, neki sem adom az egyszerűség kedvéért a készet. A férjeddel meg beszélj, mert úgy tűnik, csak a gyerekhez kellettél.....majd szépen elkezdi anyósod nevelni, aztán nézhetsz....
19/21 A kérdező kommentje:
tegnap beszéltem férjemmel, és azt mondta őt nem érdekli az orvos meg stb a gyereknek kell vmi változatosság mert ha mindig csak a tejet issza... kicsit ki vagyok :((((
2012. dec. 1. 10:57
20/21 anonim válasza:
Lesz 80 éve, hogy változatosan egyen, két hónap ahhoz képest már semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!