Hozzátáplálásban kérnék segítséget! Mit ehet már 6 hónapos kisfiam ezeken kívül?
4 hónaposan kezdtük a hozzátáplálást orvosi javaslatra(mert nem hízott,s a tápszert i nehezen fogadja el)
Amit már eszik:sárga-fehérrépa,krumpli,sütőtök,alma,őszibarack,cukkini,próbálom mindig kombinálni neki,de talán ki lehetne már bővíteni a palettát.A brokkolit próbáltam,nem eszi meg.
előre is köszönöm a segítséget!
Banán, körte, meggy, szilva, cékla, rizs, sárgabarack, csirke és pulyka hús
Hirtelen ezek jutnak eszembe :)
Spenót, karfiol.
A brokkolit próbáld meg esetleg szerecsendióval fűszerezni. Én a karfiolhoz is szoktam egy keveset tenni. Husit bármelyik zöldséghez belefőzheted. Néha husival, néha husi nélkül. Ezzel is lehet változtani a főzelék ízén.
második
én úgy csinálom,hgy megfőzőm a rkét, pulykát , összeturmxolom és jégkockatartóban lefagyasztom
Köszönöm a válaszokat,még a napokban kipróbálom mit szól hozzá a kis válogatós kisfiam :-)!
szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!