Nagyon kisebesedett mellbimbó. Mit tegyek?
Nagyon ügyes vagy:)!
És nagyon jó hallani, hogy van olyan hely a világon, ahol a szoptatási tanácsadó létével és jelentőségével tisztában vannak a védőnők:).
Nagyon örülök, hogy írtál, hogyan alakul a dolog:)!
A sokat válaszoló vagyok:).
Igen, lehet. Te tele vagy különféle hormonokkal. Még annak is nehéz ez az időszak, akinél nincs ilyen komoly probléma.
A fájdalom(bal melled) rossz, természetes, hogy ilyen reakciót vált ki belőled.
A testkontaktus, a közelség(jobb melled) jó, természetes, hogy ilyen reakciót vált ki belőled. Nem mellesleg a bőrkontaktus oxitocint termel, amit az "öröm hormonjának" is neveznek:).
MÉg valami eszembe jutott, amit valószínűleg a Te szopis tanácsadód is kérni fog, hogy próbáld olyan helyzetben a bal melledre tenni a kicsit, mintha a jobbra tennéd, tehát hogy ugyanarra kelljen fordulnia, "eltolva"(nem tudom, érthető- e). Ebből lehet kicsit utánajárni annak, hogy a babád másikoldali technikájával van- e gond. Persze csak akkor, ha előtte pihentél és késznek érzed magad a "próbatételre".
Nagyon örülök, hogy alakultok, remélem simán megy majd ezután :)
1.
:D Aranyos vagy, és külön öröm, hogy az írásaid hangvétele javult, egészen bizakodó lettél:), ez az első és legfontosabb lépés a "gyógyulás" felé:). Drukkolok, hogy rendbe jöjj, illetve ha a bal cicid nem "akarja", akkor a jobb- ból tudd táplálni a kicsidet, mert lehetséges:).
Kiváncsian várom a fejleményeket:)!
MIkor megy a tanácsadó?
Egyébként van barátnőm, aki végig egy mellből szoptatott (több, mint másfél évig!)
Azt hiszem az első voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!