Nagyon kisebesedett mellbimbó. Mit tegyek?
Nagyon szivesen:), majd ha tudsz, írj, kérlek, hogyan alakul a dolog:)!
Vagy ha kérdésed van, akkor is, kicsit konyítok a dologhoz, de a legfontosabb, hogy tényleg keress fel szak(!)tanácsadót. A távsegítség sokszor jó, de mivel én innen nem látlak, hallak Téged vagy a babádat, ennél tovább nem tudok jó lelkiismerettel tanácsot adni ilyen komoly problémánál:).
Átérzem a helyzetedet. Nekem is a bal bimbóm teljesen bedurrant, annyira fájt, hogy szó szerint sírtam, ha abból a mellemből szopizott a kislányunk. Már rettegtem a szoptatás közeledtétől. A lábam olyankor görcsben állt, befeszítettem minden izmomat és tűrte,. De nem eléggé,mert azon a mellemen sokkal kevesebbet hagytam a pici lányunkat. Ennek az lett a következménye, hogy teljesen begyulladt a benne maradt tejtől. (a fejést sem tudtam sokáig csinálni) 39 fokos lázam volt, és tüzelt a mellem. Kórház, gyógyszeres kezelés stb. lett a vége, de attól függetlenül tovább szoptattam. Mára már enyhült a fájdalom, bár még mindig fáj a bal bimbóm. :(
3 hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!