Lehetséges, hogy a Laktoherb teától hasfájós, bélgörcsös a 2 hetes kisfiam?
Szia!
Menyit iszol belőle? Bár az van ráírva, hogy napi 3-4 csésze , de elég kettő is. Én is ittam, előírás szerint , az én babámnak meg úgy beindította a bélműködését, hogy napi 3x kakilt. Na, akkor visszavettem , max. 2 csészére.
Bizony lehet. Az én fiamnak is fájt tőle a hasa.
Én áttértem a mecsek teára és/vagy sok vízre! Ja és infacolt kap minden étkezés előtt, így a pocakfájása rendkívüli mértékben javult.
Én adok neki teát is (főleg ilyen melegben) - sok ellenvéleménnyel szemben - (ízesítetlen ánizsmag-köménymag tea) amitől nagyon szépeket szokott durrogtatni a kis drágám :)
Egyéb tejszaporító csodaszerekről sokat olvashatsz ezen az oldalon :)
Sokan azt mondják, hogy az igény szerinti szoptatással lehet a legjobban növelni a tej mennyiségét (nem kellenek csodaszerek)
Nekem sajna egyik megoldás sem vát be :(
Sok sikert és türelmet a szoptatáshoz, a babázáshoz és kevés pocakfájást :)
Lehet. Az én babámnak is fájt a hasa, míg ezt a teát ittam, aztán vettem neki Mecsek teát hasfájás ellen, attól is fájt a hasa (!), utána vettem édesköményt, hogy majd abból főzök teát és akkor is szenvedett. Szóval úgy néz ki az én babám nem bírja az édesköményt. Mert az van a laktoherbben is meg a Mecsek teában is.
Sok más tejszaporításra alkalmas dolog van, homeós csodák, more milk, alkohol mentes sör, és persze az is serkent, ha rendesen eszel-iszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!