Éjjel fejjek? Vagy mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hetes. Napközben általában 3-4 óránként eszik. Azonban éjjel van, hogy 5-6 óra is eltelik a fürdés előtti és az első éjjeli etetés között. Tegnap például 19.45-kor evett, utána meg 1.45-ko. Ezzel nem is lenne baj, de mikor felébredtem a melleim nagyon feszültek, ráadásul nem evett annyit a fiam, hogy kiürültek volna. Nem akarom, hogy begyulladjon a mellem, na meg azt sem, hogy csökkenjen a tejmennyiség. Éjszaka fejjek? Mert egyébként nem szoktam, nem akarom azt sem, hogy túl sok tejem legyen és minden etetés után fejnem kelljen. Mit tanácsoltok?2012. nov. 24. 17:05
1/3 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy mindenképpen fejd le, ha úgy érzed "tele" van. Én nem fejtem csak nappal egyszer-kétszer (lustaságból) és múlt héten úgy begyulladt, hogy majd 40 fokos lázam volt. Sütni lehetett volna rajta, olyan forró volt, és tiszta guga. Kaptam drága gyógyszereket, attól elmúlt néhány nap alatt. Azóta többet fejem, de sajnos még sem eleget idő hiányában, meg a hulla fáradságtól.
3 hetes kislány anyukája
2/3 anonim válasza:
Szia!
Ha éjszaka nagyon feszül a melled (fáj), akkor fejj le egy kisebb mennyiséget (annyit, hogy már ne feszüljön).
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor én is erőt veszek magamon és fejek!
2012. nov. 25. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!