Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nektek a kórházban méregették...

Nektek a kórházban méregették a babát szoptatás előtt és után, hogy mennyit evett?

Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 16:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nálunk csak fürdetés elött mérték. (Szombathely)
2012. nov. 23. 16:51
 2/18 anonim ***** válasza:
Nálunk minden szopi után mérték őket. Hódmezővásárhely
2012. nov. 23. 16:52
 3/18 anonim ***** válasza:
Nálunk mérték, és ha nem evett eleget, akkor pótolták.
2012. nov. 23. 16:52
 4/18 anonim ***** válasza:
3-as vagyok: Debrecen.
2012. nov. 23. 16:53
 5/18 anonim ***** válasza:

fürdetés előtt mérték,

debreceni klinika

2012. nov. 23. 17:03
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat. Én igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy kifejezetten amiatt mérték-e Őket, hogy mennyit szopizott. Gondolom a fürdetés előtti mérés mindenhol van.

Sajnos újra előjött a depim, amiatt hogy nem sikerült a szoptatás és agyalok.

2012. nov. 23. 17:06
 7/18 anonim ***** válasza:

Nálam nem méricskélték. Budapest, Péterfy.

Aztán sajna lekerült a NIC-re, ott muszáj volt mérni, de ritkán pótoltattak.

Megkérdezhetem miért vagy szomorú, mi történt?

2012. nov. 23. 18:01
 8/18 A kérdező kommentje:
Azért vagyok szomorú, mert gyakorlatilag rögtön tápszeres lett a babám. Ezen egyébként akkor könnyen túltettem magam, de most (3 és fél hónapos) elkezdtem keresni az okokat, hogy miért nem sikerült. Tudom több dolog közrejátszott, de most van egy olyan gondolatom, hogy nagyon nem segítettek a kórházban, pedig bababarát kórházban szültem.
2012. nov. 23. 18:12
 9/18 anonim ***** válasza:

Sajnálom, nagyon sok múlik az első napokon, még az első órákon is :S

A Péterfy talán nem bababarát, mégis segítettek nagyon sokat a csecsemősök, kb. naponta jött szoptatási tanácsadó is...

Én azt mondom Neked, előre nézz, ne hibáztasd magad, ne keseregj! A tápszer sem ördögtől való dolog, az a lényeg, hogy a Kicsid boldog és egészséges :) És ehhez neki boldog, kiegyensúlyozott Mami kell!

2012. nov. 23. 18:45
 10/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Csak az bosszant, hogy én úgy érzem, hogy nálam sarkallatos pont volt, hogy soha nem tudtam mennyit evett a gyerek. Állandóan ordított szegénykém és én azt hittem, hogy egy csepp tej sincs. Igazából a mai napig nem tudom volt-e. 5 napig szinte egyfolytában egy műanyag széken ültem és ringattam a babát a császáros sebemmel. Ráadásul cukorbeteg vagyok és annyira instabil volt a szülés utáni napokban a cukrom, hogy állandóan hipóztam. A baba sírt mellettem én meg nem bírtam tartani. Az 5 nap után pedig annyira kifacsarva jöttem haza, hogy egyszerűen már nem ment. A babának olyan szinten le volt tapadva a nyelve, hogy a nyelvféke a nyelve hegyéig ért, de a kórházban még csak nem is mondták. Én ezt azonnal észrevettem, csak akkor még nem tudtam, hogy ez befolyásolja a szopizást és csak 5 hetesen vágattuk fel, amikor már teljesen tápszeres volt.

Az a legbosszantóbb, hogy szerintem beindulhatott volna, mert otthon még fejtem 3 hétig és megindult a tej, de mivel nem szopizott a baba, nem nőtt a mennyiség. Csak annyit tudtam fejni, hogy maximum 1, de sokszor csak fél etetésre volt elég és a többi tápszer volt.

2012. nov. 23. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!