Nektek a kórházban méregették a babát szoptatás előtt és után, hogy mennyit evett?

fürdetés előtt mérték,
debreceni klinika
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én igazából csak arra lennék kíváncsi, hogy kifejezetten amiatt mérték-e Őket, hogy mennyit szopizott. Gondolom a fürdetés előtti mérés mindenhol van.
Sajnos újra előjött a depim, amiatt hogy nem sikerült a szoptatás és agyalok.

Nálam nem méricskélték. Budapest, Péterfy.
Aztán sajna lekerült a NIC-re, ott muszáj volt mérni, de ritkán pótoltattak.
Megkérdezhetem miért vagy szomorú, mi történt?

Sajnálom, nagyon sok múlik az első napokon, még az első órákon is :S
A Péterfy talán nem bababarát, mégis segítettek nagyon sokat a csecsemősök, kb. naponta jött szoptatási tanácsadó is...
Én azt mondom Neked, előre nézz, ne hibáztasd magad, ne keseregj! A tápszer sem ördögtől való dolog, az a lényeg, hogy a Kicsid boldog és egészséges :) És ehhez neki boldog, kiegyensúlyozott Mami kell!
Köszönöm.
Csak az bosszant, hogy én úgy érzem, hogy nálam sarkallatos pont volt, hogy soha nem tudtam mennyit evett a gyerek. Állandóan ordított szegénykém és én azt hittem, hogy egy csepp tej sincs. Igazából a mai napig nem tudom volt-e. 5 napig szinte egyfolytában egy műanyag széken ültem és ringattam a babát a császáros sebemmel. Ráadásul cukorbeteg vagyok és annyira instabil volt a szülés utáni napokban a cukrom, hogy állandóan hipóztam. A baba sírt mellettem én meg nem bírtam tartani. Az 5 nap után pedig annyira kifacsarva jöttem haza, hogy egyszerűen már nem ment. A babának olyan szinten le volt tapadva a nyelve, hogy a nyelvféke a nyelve hegyéig ért, de a kórházban még csak nem is mondták. Én ezt azonnal észrevettem, csak akkor még nem tudtam, hogy ez befolyásolja a szopizást és csak 5 hetesen vágattuk fel, amikor már teljesen tápszeres volt.
Az a legbosszantóbb, hogy szerintem beindulhatott volna, mert otthon még fejtem 3 hétig és megindult a tej, de mivel nem szopizott a baba, nem nőtt a mennyiség. Csak annyit tudtam fejni, hogy maximum 1, de sokszor csak fél etetésre volt elég és a többi tápszer volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!