Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van itt olyan anyuka aki...

Van itt olyan anyuka aki ajándékoz anyatejet és nem leadja a tejgyüjtőbe?

Figyelt kérdés
Nagyon sok tejem van és már nem tudom félretenni ezért sokszor ki kell öntenem. Ahhoz ,hogy leadó legyek meg egy csomó helyre kell szaladgálni amit nem tudok megtenni egy 1 hónapos baba mellett. A pénz annyira nem érdekel, csak tudom sokaknak nincs és én jó szívvel adnám. Tüdőszűrésem, Hepatitis vizsgálatom negatív ezeket terhesség előtt és közben nézték.
2012. nov. 23. 05:15
 1/5 anonim ***** válasza:
67%
Szia! Èn ikres barátnőmnek adtam rengeteg anyatejet. Ùgy oldottuk meg, hogy lefagyasztottam és 3 naponta vittem egy hűtőtáskányit aventos poharakban. Keress valakit egy ismerőst vagy annak az ismerősét. Vagy bárkit csak ne öntsd ki! :)
2012. nov. 23. 06:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg a védőnődet, ő hátha tud segíteni, a mienk szokott ilyen esetben.:)
2012. nov. 23. 07:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi vittünk így anyatejet háztól, a védőnőnkön keresztül kaptunk infót. Kórházba kerültem, így nem tudtam szoptatni, később gyógyszerek miatt hazaküldeni se, a gyerek elutasította tápot, a leadó pedig egy orvos-anyuka volt az utcánkból (így megbíztunk benne, hogy higiénikus lesz) - a férjem szaladgált át érte. Nem volt egy egyszerű időszak, így nagyon hálás vagyok nekik! :)
2012. nov. 23. 08:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is egy egészségügyi dolgozó ismerősön keresztül találtam egy kedves kis családot,aki hordta tőlem a tejet,előtte nem ismertük egymást,majdnem egyidősek a babáink,azóta még jól össze is barátkoztunk.Én előtte már a kutyát itattam anyatejjel,olyan sok volt...
2012. nov. 23. 09:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Én is adtam a kutyáimnak :)
2012. nov. 23. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!