MÉRLEG. Milyen párt válasszon? Mit ajándékoz neki a 2013-as év? Lesz e párkapcsolata a közel jövőben?
Figyelt kérdés
Minden érdekel ami mérleggel kapcsolatos.2012. szept. 29. 16:37
1/21 anonim válasza:
:))) ejjjj...ennyire nem lehetsz elkeseredve ,hogy az asztrológiában keresed a kérdéseidre a választ...a horoszkóp csak általánosit nem kapsz konkrét választ... Hidd el! ha jelenleg nincs párod majd idővel megtalálod!!!ne keresd csak sodródj az árral!! Ne görcsölj azon mi lesz haaa.... Szép napot
2/21 anonim válasza:
karos vagy digitális mérleg?
szerintem lesz, bár nem vagyok jártas a tárgyakmagánéletében
3/21 anonim válasza:
Az asztrológia szerintem inkább önismeretet szolgál, jóslásra teljesen alkalmatlannak tartom, mert kizárt dolog, hogy minden mérleggel mindig ugyanaz történjen. Önismereti részének is csak akkor van értelme, ha percre pontosan tudod a születési dátumodat és részletes elemzést készítenek, persze az sem biztos, hogy 100 %-ig igaz lesz rád, de mondjuk úgy, hogy elgondolkodtat, kicsit magadba mélyülsz. De így... nincs semmi értelme.
4/21 anonim válasza:
Mindig legyen a mérleg egyensúlyban ,még csak megbillennie se szabad
2013-as évben lehet hogy a piacon jó sora lesz a mérlegnek mert az nyugdíjasok szeretik használni,amikor lemérik az árut
Elemér jósnő
6/21 anonim válasza:
csak 2014-ben lesznek választások Abraca Amanda :D
7/21 anonim válasza:
Egy nyilassal csak jól járhat!
8/21 anonim válasza:
Ha mérleg vagy akkor van egy nagyon rossz hírem...szüzen fogsz meghalni, ráadásul a 2013-as év szegénységet hoz, szóval koldulnod kell majd. Sajnálom, a kristálygömböm nem hazudik. Rendben végeztünk, 5000 forintot lesz.
Viccet félretéve, ne foglalkozz ilyen baromságokkal, mint a horoszkóp, mert lehet hogy emiatt ijednek meg tőled.
9/21 anonim válasza:
Az anorexiás kislányok valami hihetetlen vonzalmat éreznek irántad. Hát jó,el kell viselned,hogy egész nap a tükörben nézegetik magukat,de cserébe napjában,vagy 20szor átmennek rajtad!:P
10/21 A kérdező kommentje:
ezeket a kérdéseket azért tettem fel mert 2008-ban vettem egy 2009-es horoszkopot ami egész évre megjosolt honaponként. nagyon jonak találtam a könyvet csak 2013-asba nem találltam ilyet :s gondoltam ti tudjátok :s
2012. szept. 30. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!