Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Vízöntők tényleg nehezen...

A Vízöntők tényleg nehezen találnak párt vagy csak a környezetemben lévő vízöntők ilyenek?

Figyelt kérdés
énis az vagyok amugy és làny
2011. dec. 19. 11:49
1 2
 1/14 bánomisén ***** válasza:
87%
Hatalmas igazságérzet, konfliktusok felvállalása, függetlenség, szabadság iránti vágy, önálló gondolkodás, saját vélemény - szerinted így könnyen találunk párt? :-D Egyébként nem lehetetlen, csak meg kell találni a megfelelően intelligens pasit, aki mindezt tudja tolerálni, sőt, csodálni. Megnyugtatlak, van ilyen :-)
2011. dec. 19. 12:21
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Ez olyan vicces, most az semmibe se befolyásol, hogy melyik jegy alatt születtél -.-' Érdekes, vízöntő vagyok és van párom több, mint 2 éve.
2011. dec. 19. 12:37
 3/14 anonim válasza:
Én is vízöntő vagyok. Volt már egy 4 éves kapcsolatom, most pedig lassan 3 éve vagyok a párommal. Rám nem igazán jellemzőek azok, amiket az első felsorolt. Szerintem nem sok köze van hozzá, hogy milyen csillagjegyben születtél. Annál több, hogy milyen tulajdonságaid vannak.
2011. dec. 19. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is vízöntő vagyok, és még nem volt barátom. 18/l Rám mondjuk általában igazak amiket a horoszkóp ír.
2011. dec. 19. 12:56
 5/14 bánomisén ***** válasza:
96%
Rám igazak, ezért soroltam fel :-D Egyébként nekem is van párom már lassan 3 éve, de ő nem egy átlagpasi, ami abból is látszik, hogy már ennyi időt kibírt velem és még további éveket is tervez :-D
2011. dec. 19. 12:58
 6/14 anonim ***** válasza:
92%

az én ismerőseim, vízöntőként nagyon boldog kapcsolatban élnek. Izgalmasnak, néha kicsit ijesztően pörgősnek látom őket.

Szóval ha van egy kellően intelligens, bátor, belevaló, és hasonlóan szabadságszerető ember, az tökéletes lehet párnak.

2011. dec. 19. 14:47
 7/14 anonim ***** válasza:
92%

Vízöntő vagyok és kb 7 éve vagyunk együtt a párommal.

Nehezen találtam rá és most úgy vagyok vele, hogy az életemnél is jobban szerettem és féltem, óvom mindentől :D

2011. dec. 19. 15:36
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is vízöntő vagyok, és igazak rám az előbb elmondottak :/
2011. dec. 19. 17:17
 9/14 anonim ***** válasza:
A Vízöntő lányok érdekes, izgalmas, attraktív, és általában nagyon szép jelenségek. És nem állnak szóba velem, még véletlenül sem. (Kb. az egyetlen csillagjegy, ahol borítékolni lehet, hogy NEM ír vissza, ha mondjuk társkeresőn írok neki.) Nyilván más földi halandóval sem álltok szóba, így aztán nem is nagyon találtok párt...
2011. dec. 19. 18:14
 10/14 /Anita_'94/ ***** válasza:
Én is vízöntő vagyok, de könnyen találtam. Ha ez számít valamit, Ő bika.
2011. dec. 19. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!