A Vízöntők tényleg nehezen találnak párt vagy csak a környezetemben lévő vízöntők ilyenek?
Figyelt kérdés
énis az vagyok amugy és làny2011. dec. 19. 11:49
11/14 anonim válasza:
LOL, ennek örülök, én is az vagyok.
12/14 anonim válasza:
Ha budos a szajuk. es rondak, akkor nehez part talalni. Akit en ismerek, az egy nagycsocsu bombano, neki nem volt ilyen gondja.
13/14 anonim válasza:
Vízöntő vagyok még mindig.
Akkor úgy mondom, hogy nekem sokáig tartott, mire végre találtam egy olyan embert, aki mindenben tökéletes számomra.
Egyébként könnyen tudtam ismerkedni mindig is, csak elég válogatós vagyok, és különc hülye igényeim vannak egy pasival szemben, lehet.
14/14 anonim válasza:
Vízöntő férfi vagyok, és mindig megőrültek értem a lányok. De a házasság az korlátozás a szabadságban. De azért volt már rá példa hogy egy valódi tündér után mégis futottam, de ő meg már menyasszony volt. És jól összeszidott amiért későn találkoztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!