Az Urtica Urens 5CH-t tejserkentés céljából mennyi ideig lehet szedni? És mennyit ajánlott egy nap?
3x5
3 hétig, utána 1 hét szünet (na ezt nem tudtam....)
2*5 bogyó, a szünetelés mint ahogy az első írta :)
3*5-öt én csak az elején szedhettem (homeopata orvos javaslatára), míg be nem indult az üzem.
egy ismerősöm együtt szedi a Ricinus Communissal, és állítólag nagyon bevált neki.
köszönöm!
A lányom 2 hetes és érezhetően egyre kevesebb a tejem (mérem az evéseit és a gyarapodását is, innen is tudom).
Valahol azt olvastam, hogy 2 napig 3*5 golyó, majd 2 napig 2x5 golyó és 3 napig 1*5 golyó, majd 1 hét szünet. Az első 2 napban volt is elég tejem, de mikor csökkentettem akkor a tej is kevesebb lett.
Ezek szerint nyugodtan mehet még így az elején a 3*5 golyó?
Nekem azt mondta az orvosom,hogy 5 napig lehet szedni 3szor 5 golyót és utána 2 nap szünet. Majd utána lehet ugyanígy folytatni . Én így szedem és van sok tejem.
2 hónapos kislány anyukája
Nézd csak milyen érdekességet találtam:
Köszönöm szépen!
Én is ezt az 5 napos kúrát hallottam, azt próbáltam, de inkább csak szinten tartja a tejmennyiséget, én meg növelni szeretném. De lehet akkor inkább szert váltok, hátha úgy sikerül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!