Milyen ételtől-italtól fáj egy újszülött hasa? Mármint az anyatejen keresztül.
Szia
Ha a babádon nem észleled semmi jelét az allergiának vagy hasfájásnak, akkor mindent ehetsz.
Nálunk semmi sem okozott semmi problémát. Az első gyermekemet 18 hónapig szoptattam, úgy hogy az első 6 hónapban csak anyatejet kapott és mellette volt tejtestvére is. Tehát két gyerek is kapta a tejemet, egyiknek sem volt semmi baja, pedig ettem mindent: k betűst, babot, tejterméket, epret...stb A fiam azóta is mindent megeszik, semmire sem allergiás. (4 éves)
Most, a másodiknál sincs semmi probléma és most is két gyereket "etetek".
A naggyal bármit megehettem, semmi baja nem volt.
Most a koffeinos kávé, a fejtett bab, a jégkrém, a napi 2 decinél több tej, a görögdinnye és a káposzta van/volt "tiltólistán", ezek csavargatják a pocakot.
De valóban, bármit ehetsz, nincs semmilyen általános tiltás, ez felesleges rápara! Max. annyi, hogy ha valamiben bizonytalan vagy, abból egyszerre csak keveset, és figyeld utána, hogy reagál-e rá a babád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!