Mennyit fogyhatok még?
Én nem híztam ennyit de leírom nálam hogy van:
73 a kezdőm,86-tal mentem szülni.Szülés után 75 voltam.11 hónapos a fiam és 63 vagyok :) Intenzíven szopizik mai napig :)
Nekem majdnem ugyan ezek voltak a paramétereim szüléskor.Én 59 kg-mal indultam és 83 kg-mal mentem szülni, 169 cm magas vagyok.Kisfiam most múlt 9 hónapos és 59,5 kg vagyok.Én az ég adta világon semmit nem diétáztam,nem sportoltam (időm nincs meghalni sem,nem hogy sportoljak :( ).Persze azért odafigyelek,hogy mikor mit eszem,de nem őrült módon.Pedig azt hittem rajtam fog maradni,mert hízékony is vagyok,de szerencsére nem így lett!
Úgyhogy teljesen kivitelezhető,hogy leolvadjon rólad a maradék! :)
Akkor írom, hogy nálam hogy alakultak a kilók (szintén 171 cm vagyok)
Terhesség előtt: 57 kg
Szülés napján: 82 kg (+25)
Szülés utáni nap: 75 kg (-7 kg)
Szülés után 2 hónappal: 65 kg (-17 kg)
Naponta 3x (vagy még ennyiszer sem) eszem egy nap, étvágyam nekem sincs, na meg időm se. Max. még azt az 5 kg-ot szeretném leadni, nem akarok teljesen visszafogyni a kezdősúlyomra. Szerintem előbb-utóbb le fog menni magától.
Helló! 5-ös válaszoló vagyok még mindig.
3 hónappal szülés után már csak + 3 kg van rajtam (de ezt nem is bánnám ha maradna).
Te hogy állsz a fogyással Kedves Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!