Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ti milyen pozicíóban szoptatto...

Ti milyen pozicíóban szoptattok az elején, amikor még nem megy az ülés a gátseb miatt?

Figyelt kérdés
2012. nov. 15. 17:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Igaz h én császárral szültem, de azért úgysem volt egy leány álom a szoptatás ülve, mégis kényelmesebb volt mint fekve, mert szinte egyáltalán nem bírtam az oldalamra fordulni a kicsihez. De ha a gátseb fáj, a méhes ill hasad körül nem akkor mindenképp a fekve pozítciót próbáld. linkelek egyet, ne a szöveget olvasd a kép miatt linkelek.

[link]

2012. nov. 15. 18:14
 2/3 xStefix ***** válasza:
Fekve próbáld meg, úgy a legkényelmesebb. Jól párnád ki magad elöl-hátul és a pici háta mögé is tegyél párnát vagy összecsavart takarót, hogy ne guruljon vissza.
2012. nov. 15. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Én akkor is ülve tudtam csak szoptatni, kicsit előretoltam a csípőmet, hogy inkább az ülőgumóim legyenek alul :)

Ha tudsz fekve szoptatni, akkor tényleg az a legjobb, legkényelmesebb!

2012. nov. 16. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!