Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen szülés után ott lent?...

Milyen szülés után ott lent? Gátseb?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi,h. a szex milyen utána,csunya lett-e?A párod hogy viselkedik.És még az,h.nem tágul ki a hüvely túlságosan,h zavaró legyen szex közben?Pl én néha úgy erzeg túl tag vagyok,ha lesz egy babám akkor utána milyen lesz?
2012. nov. 2. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem lett csúnya.A gátseb meg kisebb mint gondolnád.Ha teljesen begyógyul szinte nem is látszik.Én tágabb lettem sok kismama mondja hogy ugyanolyan mint előtte.
2012. nov. 2. 16:49
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez nem kiszámítható.

Gátseb és gátseb sem egyforma, és a hüvely rugalmassága is egyénenként más és más.

Első szülésemnél sürgősségi gátmetszés volt+repedtem/szakadtam.

A szex egy évvel később kezdett nem fájni.

Azóta már kettőt szültem még, de az első gátsebem nyoma ott van, és ott is marad. Nem szép, az hagyján, de ödémás szokott lenni estére.

A szexben szerencsére nem gátol. Esztétikailag lehetne jobb, de elfogadjuk, hogy ez van, ez a gyerekek "ára", ha úgy vesszük, a férjemen kívül más meg nem nézegeti. (Max. a nőgyógyász, de épp az ő mondása, hogy "amit vágtak, az sosem lesz olyan, mint előtte volt...")

2012. nov. 2. 17:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!
2012. nov. 2. 19:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem a gátsebem nem egyeltalán nem csúnya. A páromnak igy is jó nőnek tart :) és azt mondta, h szerinte nem változott semmi nem vagyok tágabb és én sem érzem. A szex még most is fáj, a babám most 4 hónapos.
2012. nov. 2. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én gátsebem nem is látszik, vagyis én nem látom magamnak a tükörben, a férjem azt mondja, hogy lát ilyen apró pici sebeket, a doki azt mondta, hogy egy fehér vonal lesz majd a helyén. A szex még nagyon fáj, igaz még csak 1x próbálkoztunk (2 hónapja szültem). A férjem szerint szűkebb lett a "bejárat".
2012. nov. 3. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát őszintén szólva én nem szoktam nézegetni, két szülésem volt. A szex ugyanolyan jó, nem vettem észre változást.
2012. nov. 4. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Heló.Nekem is fájt egy ideig de a párom szerint csak 1 apró csík van ott.Ő nem vette észre hogy tágabb lenne.Én viszont azt vettem észre hogy érzékenyebb lett ami annyit jelent hogy előbb jutok a csúcsra mint szoktam előtte.Most várjuk a 2.babát és csak 2 hét van vissza.Kíváncsi vagyok hogy most mi less.
2012. nov. 5. 15:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babához!És terheséged alatt meddig szexeltetek?
2012. nov. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!