Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha hashajtó hatású vizet...

Ha hashajtó hatású vizet innék (Mira, Hunyadi) az a babának ártana?

Figyelt kérdés
elég székrekedéses vagyok,lekvárt,narit,szilvát mindent probáltam már nem sokat ér.gyógyszert nem szeretnék ugye szopi miatt, ezek a vizek jutottak még eszebe. lehetne vagy inkább nem kéne? 8,5hós a kicsi,már csak reggel-este-éjjel szopizik.nagyon ritkán napközben is max 1x.
2012. nov. 14. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Hunyadit ittam végig a terhesség alatt, (szinte mindennap), és utána is kb.5 hónapig. Nem láttam, hogy baja lett volna tőle
2012. nov. 14. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia, én a védőnőtől megkérdeztem, ő azt mondta szabad ezeket inni. Csak a szenna tartalmú dolgokat nem javasolta, mert görcsöt okozhatnak.
2012. nov. 14. 11:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Gyógynövényboltban lehet kapni aszaltszilva-italt. Hatásosabb, mint simán a szilva.
2012. nov. 14. 13:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Laevolac-ot szoktam "inni". Vmikor 1-2 óra múlva menni kell :)
2012. nov. 15. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!