Koraszülött a babám, mivel nem szopizik egyre kevesebbet tudok lefejni, mit tudnák tenni?
Nagyon sok forradalmi és fantasztikus módszer van a szüléssel és a babákkal való foglalkozásoknál. De észrevetted, hogy Magyarországon vagyunk és a magyar egészségügyről beszélünk? Én sem úgy akartam szülni, ahogy engedték, ez van.
Bocs az OFFért. Szerintem próbálj meg elektromos fejőt kölcsönözni, már 1-2 használat látványos eredményt hozhat. Nem kell végig, mert ha nő a tej mennyisége, visszatérhetsz a kézire. Nekem a kézi fejés is nagyon megindította. Talán a maszírozás miatt. Csak attól hosszútávon megnyúlhat a melled, bár nem ez most a fő szempont.
nagyon jó szjvvel ajánlom Őt, aki pl. ezt írta:
akár személyesen is keresd fel, sokat segíthet Nektek.
Én sem csak a netről ismerem őket:(.
Valójában azt gondolom, hogy ebben a tekintetben is "alulról" jövő kezdeményezéssel lehet elérni haladást. Ha minél több szülő kiáll a babája és az ő jogaiért, minél többen fordulnak jogorvoslatért, talán ha hosszú idő alatt is, de lehetne változtatni, ehhez pedig kell az egyes családok határozottsága.
Természetesen tudom, hogy egy koraszülött baba melletti aggódásban nehéz ilyesmivel foglalkozni, véletlenül sem akarok felelősséget helyezni senkire.
Remélem, értitek, miről írok és nem veszitek kötözködésnek vagy "megmondásnak" mert nem annak szánom:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!