Mit tegyek a férjemmel?
1-2 óránként kel fel éjszaka? Hát az egy kicsit sok egy ennyi idős babánál. Jó, vannak rosszabb napok nálunk is, de azért minden éjszaka??? Elég zombi lettem volna ha ilyen gyakran keltek volna fel. Valamit ki kellene erre találni. Tejpépre nem gondoltál még, vacsorára? Az enyémek 5,5 hós koruktól kaptak vacsira, aztán utána még szopiztak is. És aludtak 4-5 órát egyhuzamban. Na nekünk akkor fért bele a beszélgetés, egy jó film megnézése és a házasélet is. Amikor nappal aludtak, akkor csináltam a főzést és a házimunkát.
Szerintem ülj le és gondold végig hogy hol tudnál időt spórolni hogy magadra is jusson. Ne hagyd el magad attól hogy van egy babád. Hidd el, ha most nem racionalizálod az időbeosztásod, akkor később egy mászó, örökmozgó, világot felfedező kisgyerekkel sokkal nehezebb lesz.
De azért a férjednek is legyen tisztában vele, hogy 5 hónapja már nem csak Ő van Neked, és osztoznia kell rajtad. Ha szeret téged és a gyereketeket, akkor megérti és nem fogja máshol keresni a boldogságot. De azért neked is tenni kell ezért. :-)
Remélem segítettem.
Nem csak te vagy zombi, én is annak érzem magam. Az én kisfiam 16 hónapos, és minden energiámat elveszi. Szó szerint én is bezuhanok az ágyba este. Sajna nekem sincs segítségem, mindenki messze lakik. Nálunk is hadilábon áll a "dolog", szinte már el is felejtettük.
Remélem sikerült a tegnapi bevetés :)
Szia 9-es. Ne vedd kárörvendésnek de egy jó érzés ha van valaki aki szintén úgy létezget mint én és így megérti a gondomat.
Minden kedves válaszolómmal örömmel tudatom, hogy apácskával sokat beszélgettünk egy üveg borocska mellett és fergeteges együttléttel zártuk az éjszakát. :-)))
Na azért azt megjegyzem, hogy csemeténk ez idő alatt 6 szor volt fent cicizni. :-/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!