Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatok, és mégis megjött a...

Szoptatok, és mégis megjött a menzeszem, miért?

Figyelt kérdés

2012. okt. 21. 12:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól van ez így! Az tévhit, hogy szoptatás alatt nem jön meg vagy nem lehet teherbe esni. A Lányom 5 hónapos volt, mikor először megjött szülés után és még javában szoptattam, amikor újra teherbe estem a Fiammal.

Kezd helyre billenni a szervezeted! De ne aggódj, nem lesz gond a szoptatással!!!

2012. okt. 21. 12:03
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
ez legalább annyira gyakori mint akinek nem jön meg ameddig szoptat.Teljesen normális dolog.Az első gyermekemmel nekem is meg volt minden hónapban.A következő babámmal olyan fogamzásgátlót szedtem szoptatás alatt hogy nem kellett szünetet tartanom így nem jött meg.
2012. okt. 21. 12:04
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de kár h megjött :((
2012. okt. 21. 14:04
 4/6 sumergo ***** válasza:
6 hetes volt a lányom, mikor először megjött. Azóta rendszeres. A védőnő el se akarta hinni! :-) Pedig szerintem sokaknál van így, sajnos! Tudtam volna még nélkülözni! :-)
2012. okt. 21. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem meg 3 hetes volt a kislanyom mikor megjott. nagyon nem orultem neki. :( most 5 honapos,azota rendszertelenul jon. es nem tudom azert-e de egyik mellembe mar nincs tej :(
2012. okt. 21. 20:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is szoptatok.Szülés után a 4. hét végén megjött 2 hónapig rendszeres volt majd visszaállt a terhesség előtti 2 hetes ciklusra :( ezért mentem dokihoz írt fel Cerazettet.Az első levélnél majdnem végig pecsételésem volt vagy megvolt rendesen,DE azóta nem menstruálok,már 3 hónapja! :) terhes nem vagyok :)
2012. okt. 23. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!