Lassan 10 hónapja szoptatok, de sokszor fáradt, gyenge vagyok, mitől lehet? A vasam jó, vitamint szedek és mégis.
Figyelt kérdés
A terhesvitamin beépül a szervezetbe, lehet, hogy azt kéne szednem? Most 1*1 nevű vitamint szedek. Valakinek van ilyesféle tapasztalata? A gagyi vitamin nem hatásos, vagy mi lehet a baj?2012. aug. 8. 22:32
1/3 anonim válasza:
Ha a tápanyag és vitaminbeviteled rendben van, akkor azt javaslom, hogy nézessetek pajzsmirigy. hormonokat. Az alul- és túlműködés is okozhat fáradtságos panaszokat, levertséget. Ezezn kívül érdemes lenne laktóz és lisztérzékenységet kizárni diétával(két hét ...- mentes táplálkozással), sokszor rejtett érzékenység és ezáltal felszívódási zavar állhat a háttérben.
2/3 anonim válasza:
Szoptatás belőlem is ezt hozta ki, pedig elevitet szedtem végig. Mindkét gyerekemnél így volt (10 hónapig szoptattam őket). Amint abbahagytam a szoptatást, szinte napról napra jobban éreztem magamat.
Voltam kivizsgáláson is, minden oké volt velem (vér, pisi, széklet, pajzsmirigy, allergia, stb stb).
Belőlem egyszerűen ezt hozta ki a szoptatás, hogy fáradt voltam, és nagyon sovány.
3/3 anonim válasza:
Van egy 10 hónapos gyereked, ez szerintem épp elég ok arra, hogy fáradt legyél! :) Nekem is van két kicsi porotyom és konkrétan az első szülés óta nagggyon fáradt vagyok és gyanítom, hogy ez még sokáig így lesz! Anyának lenni fárasztó! ;-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!