Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha az egyik mellből szopik, a...

Ha az egyik mellből szopik, a másikat le kell fejni, vagy elég ha legközelebb a másikból eszik?

Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
nem kell lefejni,mert ezzel csak rosszabbat teszel magadnak. gondolom így is van elég tejed. ha fejed,azzal ingerled és csak azt éred el,hogy még több tejet termeljen. és ha beáll erre a melled,akkor amikor már nem akarod tovább fejni,kínkeserves lesz,ahogy feszül. én azt ajánlom csak akkor fejd,ha nagyon kemény és a baba nem tud belőle szopizni. ilyenkor mielőtt cicire teszed,kicsit megpuhítod,lefejsz egy keveset és könnyebb lesz neki. ha meg el akarsz tenni tejet,akkor persze,fejjed,de csak okosan!
2012. okt. 19. 12:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdem, mert anyámnak azért apadt el a teje, mert régen az volt a módi, hogy 3 órán belül nem szabad szoptatni. Szerintem inkább legyen több tej, mint semmi, max megy a hűtőbe nem?
2012. okt. 19. 12:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk délben szopik az egyikből, 3-kor a másikból, akkor csak 6 óra elteltével szopik az elsőből, az már sok nem?
2012. okt. 19. 12:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Én úgy szoptatok,hogy egyszer az egyikből,aztán a másikból.Ha 1 órán belül valamiért megint cicit kérne,csak akkor teszem vissza arra,amiből evett.Tökéletesen beállt pár napon belül,nem feszülnek a melleim,elég a tejem és nem kell a fejéssel is bajlódni.Igen,van hogy 6 óra telik el Míg vissza teszem ugyanarra a mellre,sőt mostanában van,hogy több is,de így tudja követni a szervezet,mennyi tej termelődjön.

6 hetes a lányom

2012. okt. 19. 12:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Éppen most olvastam róla egy babamagazinban, hogy nem érdemes takarékoskodni a tejjel, mert van valamilyen fehérje, ami megnövekszik ha ritkábbak a szoptatások, és ez csökkenti a tej mennyiségét. Szóval egyre kevesebb lesz.

Úgyhogy szerintem inkább lefejem mindig a másikat is, attól nem kell tartani hogy addigra nem termelődik, mert inkább több lesz.

2012. okt. 19. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!