Ha az egyik mellből szopik, a másikat le kell fejni, vagy elég ha legközelebb a másikból eszik?
Én úgy szoptatok,hogy egyszer az egyikből,aztán a másikból.Ha 1 órán belül valamiért megint cicit kérne,csak akkor teszem vissza arra,amiből evett.Tökéletesen beállt pár napon belül,nem feszülnek a melleim,elég a tejem és nem kell a fejéssel is bajlódni.Igen,van hogy 6 óra telik el Míg vissza teszem ugyanarra a mellre,sőt mostanában van,hogy több is,de így tudja követni a szervezet,mennyi tej termelődjön.
6 hetes a lányom
Éppen most olvastam róla egy babamagazinban, hogy nem érdemes takarékoskodni a tejjel, mert van valamilyen fehérje, ami megnövekszik ha ritkábbak a szoptatások, és ez csökkenti a tej mennyiségét. Szóval egyre kevesebb lesz.
Úgyhogy szerintem inkább lefejem mindig a másikat is, attól nem kell tartani hogy addigra nem termelődik, mert inkább több lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!