Miért van az, hogy néha rendesen van tejem és néha meg semmi?
Mérnem kell, mert még mindig be van sárgulva és egyéb problémák is adódtak, van egy minimum (evésenként 50gr) amit el kell érnie és ha rajta múlna, ennek a felét sem teljesítené.
A rosszabb napokon szó szerint csak 1-2 csepp tejem van, ha csak fejéssel próbálkozom akkor sem jön több, tehát nem a kicsi az ügyetlen a szopizással. Ilyenkor hiába teszem mellre, mert nem jön neki semmi ezért csak rágja a mellemet és sír. :(
Jól írja az előttem szóló, nekem annyi amit észrevettem, anno pár éve ikreim születtek, már ott is tapasztaltam a kaja ami még változó.Pl. ettem tökfőzeléket, alig volt tejem, vagy túróstészta...de rakott krumpli, paprikás csirke, masszív kajáktól irtóra tellettek a cickók.Na meg a pihenés ,folyadék, nyugi..ezek mind igen,befolyásolnak.
Most 1 babócánk van ,6 hetes ..azt hittem simán fog menni a szopi,hát most is nagyon kell figyeljek a kajára !!!
Kitartás !
a fejésre nem mindenkinek indul be a tejadó reflex.
ha úgy érezd, h nincs tejes, annak több oka lehet - komfortszopás, a babád csak cumizik, mert nem éhes
rossz a mérleg, valamiért nem jól mért
bizosan nincs olyan, h egyszer van, másszor meg nincs! ilyenkor figyeld, mennyit pisil, mérd inkább a pelusokat, ha a babát nem tudod valami miatt (sokszor van, h mocorog, nem pontosan teszi az emebr a mérlegre)
a fejés csalóka, van hogy nem tudsz fejni, de van még tej, a baba ügyesebben kiszívja.
nem lehet hogy inkább a reggel, este közt van nagy különbség? mert az természetes, hogy pihenés után több a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!