Hogyan oldhatnám ezt meg? (szopisztrájk? )
Figyelt kérdés
Kislányom az elmúlt két napban rövid idő után abbahagyja a szopást, és sírva fordul el. Néha annyira feszít, hogy szinte kifordul a kezemből. Először azt hittem, nem jön tovább a tej, de a másik mellemet sem fogadja ilyenkor el.
Gondolom az is baj, hogy itthon vana 4 éves kisfiam, és ő is elvonja a figyelmét sokszor, nem tudja csendben kivárni a szoptatást. De nem küldhetem el állandóan... Neki is szüksége van rám. Sajnos sokszor beteg, ezért gyakran van itthon az oviból.
Mit tehetnék, hogy a kislányom ne forduljon el? Csak anyatejes, így attól félek, nem is eszik eleget?
Fogzás is okozhatja? 5 hónapos.
2012. okt. 15. 21:06
1/5 anonim válasza:
A fiadnak semmi köze sincs ehhez, a probléma, hogy valószinüleg jön a foga.
3/5 Denisa W. válasza:
Szerintem is fájhat valamije, akár a torka is, vagy tényleg fogzik. Szerintem nézzen bele az orvos a szájába.
4/5 anonim válasza:
Biztos hogy piros a torka,fáj nyelnie,vagy szájpenésze van.Esetleg a füle is fájhat.Az én gyerekeim fogzáskor inkább pont hogy mindig cicin lógtak.
5/5 anonim válasza:
4 évesnek már meg kéne értenie, hogy anyu fél órát a tesóval van, főleg, hogyha az idő többi részét vele töltöd. Játssz vele sokat a bébi alvásidejében, és akkor mondhatod, hogy most idáig veled voltam, most a tesó jön. Valahogy mindenképp vezesd rá, hogy szükséged van időre, az oviban se csinálhatják mindig azt, amihez kedvük van. Meg a bébinek is ugyanúgy szüksége van rád, attól hogy nem tudja mondani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!