Nem apadhat el a tejem, ha a babám keveset szopik?
Most 2 hónapos a kislányom, igény szerint szoptatom. Eddig kb 2 kilót hízott. De mostanában egyre kevesebbet szopik. Egyre tovább alszik éjjel, ma pl majdnem 12 óra telt el az esti és a reggeli szopi között, aztán 2 óra múlva újra éhes volt, de most megint már majdnem 5 óra eltelt, és alszik.
Nekem ez nagyon furcsa, az első babám, most 2 éves kisfiú folyton 2-3 óránként evett, és még 8-9 hónaposan is 3-4x kelt szopni éjjel. 14 hónapig szoptattam őt.
A kislányomat is szeretném sokáig, de kezdek félni nem fog-e elapadni a tejem, vagy lecsökkenni a mennyisége, ha most hirtelen ilyen kevésszer eszik...
Csökkenni lehet, hogy csökken, de ha ez neki jó így, te miért aggódsz? :) Kereslet-kínálat, tudod...
Amíg szopik, tejed is lesz, nyugalom!
Köszi :)
Elméletben tudom, csak nagyon, nagyon furcsa ez nekem. Az elsőhöz képest Ő olyan más. A kisfiam pici korától nagyon nehéz eset volt, alig aludt, folyton sírt, megállás nélkül rajtam lógott, most is harcolunk a dackorszakkal... A kislányom meg eddig olyan áldott, jó, eszik-alszik angyalka! Az elsőhöz viszonyítva, nekem már sokszor túl jó babának tűnik, hogy igaz legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!