Akinek sokszor eszik keveset a babája, az akkor is felváltva adja a cicit?
Figyelt kérdés
3 napja szültem és belövellt a mellem.köszi!2012. szept. 26. 12:05
1/5 anonim válasza:
Én igény szerint szoptattam, 1 óránként cicizett az elején alányom, és igen, felváltva adtam a cicit.
2/5 anonim válasza:
én minden evésnél odaadom neki mindkettőt, igaz nem eszik keveset
3/5 Denisa W. válasza:
Az enyém állandóan evett szinte, mert gyorsan bealudt szopi közben, viszont ha ilyenkor le merészeltem tenni, rögtön felébredt és kezdtük elölről. Szóval én úgy kb. 3 óránként váltogattam a ciciket, illetve nagyjából 3-4 alkalommal tettem vissza ugyanarra a cicire pár órán belül, hogy a zsíros hátsótejből is részesüljön, meg nekem se kelljen fejnem. Nekünk így remekül bevált, 6 hónapos koráig csak anyatejes volt.
4/5 anonim válasza:
Ha 1-2 órán belül megéhezik, visszarakom ugyanarra a mellre, mert különben csak az elülső tejcukorban gazdag tejet tudja kiszívni, és az hasfájást okozhat, így pedig a hátsó, laktatóbb tejet megkapja!
5/5 xStefix válasza:
Ha egy alkalommal már kiürül a mell, akkor igen, lehet váltogatni. De ha úgy érzed szopi utána, hogy még maradt benne, akkor érdemes visszatenni rá legközelebb is, amíg "ki nem fogy", a fentiek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!