Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nővérem még mindig szoptatja...

Nővérem még mindig szoptatja a lányát, aki februárban múlt 2 éves. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
A kislány borzasztóan anyás.Testvérem másik gyerekére ennyi idősen már vigyáztunk,de a kislányra nem lehet,mert van,hogy 2-3 óránként szopik.Nagyn erős kötődés van köztük,de már ott tart a dolog,hogy ha a kislány úgy gondolja,"kiszolgálja" magát,odamegy nővéremhez,felhúzza a pólóját és szopik.Mondtuk a kislánynak,hogy ő már nagy,nem kell már neki a cici,de erre azt mondta ,hogy "én annira szeretem a cicit és annira szeretek szopizni!". És nővérem nem szoktatja le mégcsak lépésről lépesre sem. Pedig tavasztól oviba fog járni a kislány és aggódunk,mi lesz így! tudtok tanácsot adni,bármit?
2012. szept. 30. 11:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én kislányom rajtam ,és apukáján kivül csak a bölcsiben van el ,nagymamával semmi esetre sem.
2012. szept. 30. 13:05
 12/15 anonim ***** válasza:
60%
Szia! A lányom 2.5éves lesz most 22-én. S szopizik még. Ő fél éve bölcsis,s nagyon élvezi.Bárkivel elvan.Néha jön napközben is szopizni,főleg ha itthon vagyunk vele akkor többször. De ő apával és mamával is nagyon jól elvan. Ő csak cicivel alszik el általában,tegnap este ott dumált mellettem (babanyelven még csak) mondom akkor dumálj. Apáé,anyáé, baba, jeje, én elfordultam és odabujtam a párnámhoz... 2percen belül aludt CICI nélkül.
2012. szept. 30. 22:39
 13/15 A kérdező kommentje:
tesómé már beszél mondatokban,ügyes cserfes kislány.de anya nélkül ideig-óráig van csak meg.és még mindig akkora örömöt okoz neki a tény,hogy akkor most mehet szopizni,hogy tapsol,meg ugrál,sikongat örömében:) olyan édes ilyenkor!
2012. okt. 1. 04:39
 14/15 anonim ***** válasza:
73%
Tudom:) Ilyenek:) Szerintem ha nekik nem gond,akkor nem kell elválasztani. Az oviban meg ugyse a cici fog járni az eszében hanem a RENGETEG játék.Az én lányom is őrült cicista... De a bölcsiben eszbe se jut. utolsó
2012. okt. 1. 07:04
 15/15 A kérdező kommentje:
Azt hiszem,majd az élet,meg a természet alakítja a dolgokat,nem kell ezt sem túlaggódnunk:).Köszi a tanácsokat.
2012. okt. 1. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!