Babám 2 napja kap tápszert pótlásnak, mert nem elég a tejcsi. Ma kb óránként sírdogál, amikor enni adok neki,25-30 ml eszik, aztán elalszik. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok, tejcsim nincs. Volt egy kevés a hűtőben, de azt sem ette meg, elaludt a cumisüvegen.2009. aug. 3. 15:30
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ne idegeskedj, azzal csak rontasz a helyzeteteken. A pici lehet, hogy nyűgös ettől a nagy melegtől. Légy türelmes, és úgy adj neki, ahogy kívánja. Tejed egyáltalán nincs? Én most szedem a more milk-et harmadik napja, remélem sikerrel járok, bár nekem még van tejem. Ha van rá energiád, és persze van még tejed, tedd cicire minden egyes etetés előtt, ha csak néhány mili anyatejet kap, már az is nagyszerű. Fel a fejjel, és légy türelemmel. Üdv:
7 hetes baba anyukája :)
2/3 anonim válasza:
NE IDEGESKEDJ! EZ NAGYON FONTOS.:) amúgy ugyan ez a problémám 2 hós babámmal, hogy eszik egy keveset (cici) aztán elalszik. később persze ébred mert még éhes. ezért jól elhúzódnak az etetések. de ha üvegből kapja, néha akkor is csak több részletben eszi meg.
3/3 anonim válasza:
Ha elalszik büfiztetéssel keltsd fel, aztán egyetek tovább. Stresszelni nem ér!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!