3 hetes babámat szoptatom de kell neki a tápszer potlásnak. Milyen tápszert adjak a picinek?
Ha 3 hetes a babád akkor még nincs veszve minden a szopival. Sokat-sokat kell szoptatni, sokat igyál, mindkét cicidet kínáld oda a kicsinek, és ha kitartó vagy és akarsz szoptatni akkor sikerül.
Egyébként minden HA-s ( újszülöttkortól adható ) tápszer drága, és megváltoztatja a bab emésztését. Törekedj a szopira!!!
Valóban próbálj szoptatni, nekem is ingadozott még ekkor, sőt most is.. mi most vagyunk 4hetes 5 naposak, szóval ne add fel. Nekem most mondtak egy jó tanácsot. Ha méred a picit akkor tudod nézni mennyit eszik. 50-60 g is elég még neki ahhoz hogy kibírjon 1, 1,5 órát, gyakori ciciretevés tényleg segít. és szopi közben is igyál. És én napi 6 litert iszok, sima vizet. A babáéárt kibírom! És ez a legolcsóbb "szer" és leghatásosabb!!! Hidd el!!!
Lehet hogy fog egy kicsit elégedetlenkedni ha leteszed, de szabad neki sírni, 10 perc után abbahagyja... itt kell neked türelem és kitartás!!! Remélem lesz mindkettő! És akkor lesze tejcsi!
Nekem is van azóta még több!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!