Ha 4 hónapos babámat már nem szoptatom akkor is kell tápszer a főzött vagy üveges bébiétel mellé?
Figyelt kérdés
2008. nov. 9. 19:12
1/5 anonim válasza:
Igen, akkor is kell a baba min. 1éves koráig.Tehéntejet csak 1 éves korától adhatsz,de akkor is előbb higítva.
2/5 anonim válasza:
Szerintem egy 4 hónapos babának még a tej/tápszer az étkezés alapja és kiegészítésnek jöhet a bébiétel, főzött kaja, nem fordítva. A hozzátáplálással ennyi idős korban még csak egy étkezést lehet kiváltani egy nap.
3/5 anonim válasza:
Igen kell a tápszer legalább egy éves koráig.Az én gyermekem is tápszeres volt 3 hónapos korától és 1 éves kora után tértünk fokozatosan át a tehéntejre.Egy 4 hónapos babának szerintem még három tápszeres étkezés kell, ha éjjel eszik még akkor pedig az éjszaka is .Olvasd el a tápszeres dobozon a leírásokat sok okosság van rajta (legalább is úgy emlékszem)vagy kérdezz a védőnőtől vagy gyerekorvostól.
4/5 anonim válasza:
Utolsó válaszhoz:Az válaszomat kiegészítve, szerintem adhatsz tejpépet, rizspépet is egyszer egy nap, de akkor is kell a 3-4 tápszer.A szükséges tápanyag ebben van.Ha HA-sok vagytok írasd fel dokival a HA -tejpépet.
5/5 anonim válasza:
Az én babám is 2 hete már csak tápszeres. Ő 6-7x 150-170 ml eszik eszik ebből 4x tápszer, kétszer rizspép+ tápszer és mostanában ebédnél elkezdtem neki a főzeléket és a gyümit. De tápszert minimun 3x kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!