Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor váltottatok ki először...

Mikor váltottatok ki először egy etetést, ami nem tápszer volt, hanem mondjuk bébiétel?

Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 11:49
 1/4 anonim ***** válasza:
4 hósan kezdtük a bevezetést, 5 hósan már az uzsonna ki volt váltva.
2011. jún. 29. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:

6 és fél hónaposan kezdtem el a kóstoltatást, kisfiam eszik már rengetegféle gyümölcsöt és zöldséget. Most 10 hónapos és egy etetésnél csak főzeléket eszik.

Emellett mindennap eszik gyümölcsöt, rágcsál egy kis kekszte vagy babapiskótát, kenyeret, kiflit is.

Én nem sürgettem semmit, amúgy mellette anyatejes baba, tápszert soha nem kapott.

2011. jún. 29. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
6 hósan kezdtem mellétáplálni, teljesen csak 9 hósan váltottunk ki 1 étkezést (ebédet).
2011. jún. 29. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:

5 hónaposan kezdtük és kisfiamnak annyira tetszett, hogy két hét alatt kiváltottunk a tízórait, 200 g evett.

Most 8 hós lesz, két etetést váltottunk ki emellett még egy etetés tejpép.

2011. jún. 29. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!