Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek szoptatás alatt össze-v...

Akinek szoptatás alatt össze-vissza jött a menstruációja, annak hogy alakult?

Figyelt kérdés

Szülés óta először (és utoljára) augusztus 4-én jött meg. Azóta nagyjából semmi, egyszer volt pici, elhanyagolható vérfoszlány. Orvosom szerint rendben van ez így, csak azért furcsállom, mert a korábbi babáknál mindig pontosan jött, amikor elkezdődött.

(Terhes nem vagyok :o)

2012. szept. 26. 09:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát,először 1 hét kihagyással jött meg 2x,majd 2 hetente,majd 40-28-38-29... ciklusnapokkal,majd bebabásodtam :-)

Üdv:3 lányos,21hkm

2012. szept. 26. 10:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Kisfiam 5 hónapos volt, amikor először megjött és most már 2 éves, de azóta is rendszertelen: 25-38 nap között, összevisza váltakoznak a ciklusaim. Még reggel és este szopizik, így az orvosom szerint ez teljesen rendben van. Ezt mondta szó szerint: amíg egy anyuka szoptat, addig:

- vagy megjön neki,

- vagy nem jön meg,

- vagy rendszertelen teljesen.

:))

2012. szept. 29. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!