Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Lehet, hogy a rendkívüli...

Lehet, hogy a rendkívüli meleg miatt van? Jelentősen csökkent a tejem.

Figyelt kérdés

Napok óta alig van tejem. Eddig ha közeledett az etetési idő, akkor elkezdett szivárogni, folyni és persze a babám is jóllakott. De most semmi, nem csepeg és a pici is éhes marad.

Lehet hogy a nagy meleg miatt van ?

2009. aug. 2. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is pont az utolsó válaszolóhoz hasonlóan azt tanácsolom, hogy sok folyadékot igyál, de ennyit ne! Ez rengeteg. Nekem a 3. hét körül volt pár olyan napom, hogy 6-7 litereket ittam, egyszerűen csak a számhoz tettem az üveget, és gurult lefele. Apadt is rendesen a tejem! Próbálj meg 3-4 liternél ne többet inni, meg persze mellette az egyebek!
2009. aug. 2. 20:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Max. 3-4 liter folyadék, semmi idegeskedés és etesd a gyereket mindkét mellből.

Nekem bevált, hogy két etetés közt félidőben fejek is, plusz mivel csak egyszer kel fel a gyerek éjjel, gyakran hajnalban is fejnem kell.

Próbáld ezeket.

2009. aug. 2. 21:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :)
2009. aug. 3. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!