Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van olyan, aki nem feji a...

Van olyan, aki nem feji a tejet csak szoptat?

Figyelt kérdés
7 hetes a lányom és nem fejem a tejet, mert mindig kiszívja a ciciből. Jól lakik és vagy bealszik, vagy kiköpi. Igény szerint szopizik. Nem durrannak be a melleim, mert mikor már kezdene feszülni, mindig kéri a lányom. Eddig még van elég tejem. Váltott mellből szoptatok.Érdemes azért fejni? Mert nekem őszintén szólva eszembe sem jutott. A védőnő rökönyödött meg, hogy nem fejek.
2012. szept. 16. 09:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!Én sem fejtem/fejek!

2év 7 hónapig szopotta nagylányom 2 hónapig tandem a kicsivel!A nagyabbahagyta mostmárcsak a 4,5 hós kicsi szopik!

2012. szept. 16. 15:26
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!!

Akkor csinálom, ahogy jónak látom. Csak elbizonytalanodtam. Meg persze nem szeretném, ha csökkenne a tejem. Szeretnék sokáig szoptatni.

Köszönöm még egyszer, szép napot Nektek!

2012. szept. 16. 15:27
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
én nem fejtem, nem is értem miért kell, ha a gyerek igény szerint van szoptatva annyi tej van amennyi neki kell. majdnem 2 évig szopott, csak azért választottam el mert ujra terhes lettem és 2 hónap után már nem birtam mindent együtt, de ha nem lett volna még kistesó most is szopna:D
2012. szept. 16. 17:22
 14/17 timike26 ***** válasza:
100%
az elso kettonèl fejtem elis ment a tejem 4 ho utàn.a kislànyom most 3 honapos eddig nem fejtem èn is igèny szerint szoptatom.èn is csak remènykedni tudok hogy ez a modszer bevàlik. :))
2012. szept. 16. 19:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
"Sosem fejtem"- ennyi volt a válaszom, mégis le lettem pontozva. Miért? Csak válaszoltam a kérdésre. Egy éves múlt a kisfiam, még szopizik, soha nem fejtem, nem volt rá szükség. Mi a rossz ebben?
2012. szept. 16. 20:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem fejek csak akkor ha nagyon muszáj.Ez a 9,5 hónap alatt nem fordult elő 10x.Ha nem feszül a cicid akkor szerintem felesleges.
2012. szept. 16. 21:14
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy megerősítettetek. Nem fejek továbbra sem, mert nem feszül a mellem, nem csomós, elintézi a babó. Csak nem akartam, hogy emiatt idővel kevesebb legyen a tejem. De akkor ez egy hülye gondolat volt. Tök jól csináljátok! Maradok én is csak a szopinál, igény szerint. Köszönöm szépen.

Ja és én mindenkinek zöld kezet adtam, sajnálom, ha valaki lepontoz, nem tudom miért. Nekem hasznosak voltak a válaszaitok, nagyon is.

2012. szept. 16. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!