Van olyan, aki nem feji a tejet csak szoptat?
A fiamnál fejtem mint a gép, mert azt hittem így kell. Órára szopizott (első baba+védőnő sikere:D) így 2 hónapos korára sikerült majdnem elapasztani a tejemet. Akkor úgy döntöttem, nem hallgatok senkire, igény szerint szoptatom, szoptanítból adom a pótlást, így egy hét alatt visszahoztam a tejemet, és 14 hónapos koráig szoptattam.
Most a lányomnál az elején muszáj voltam fejni, mert annyira ömlött a tej (hála istennek:D) hogy nem akart szopizni, csak fuldoklott:S Két hét alatt annyit fejtem, hogy még mindig van a hűtőben eltéve:) Az azóta eltelt 6 hét alatt nem fejtem egyáltalán, csak igény szerint szoptatom, se kedvem, se időm a nagyobb mellett még feji is.
A védőnő nálunk is meg van döbbenve, de nem izgat. Ő azt se érti, hogy miért adok neki néha óránként, illetve hogy miért engedem, hogy akár egy óra hosszát is cicin legyen. Nem izgat különösebben a véleménye:)
Ha a babád kiüríti a melledet és nem cél a szaporítás, illetve nem telítődik túl a melled, nem kell fejni:).
Az én kislányom is két éves, soha nem fejtem, nem is tudtam, mégis szopik még.
Szia!
Én sem fejtem. 25 hónapos, esténként még mindig szopizik...
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!