Édeskömény teát használ vki?
Az enyém hasfájós volt és ezt ajánlották rá.
Hát had ne mondjam, még jobban fájt tőle a hasa.
1 hónapos babának nem hiszem hogy teára lenne szüksége, inkább pár korty vízre.
Ha mégis teát akarsz adni neki, akkor inkább kamilla teát, de csak gyengét.
Ha sűrűn eszik, hát oka van rá. Ne adj neki semmi mást, mint anyatejet igény szerint. Én nem is értem, mi ez a teáztatásos divat már megint.
Amúgy mi neked a sűrű, milyen időközönként?
2 gyerekes
Nekünk bevált hasfájás ellen. Viszont inni adni egy éhes gyereknek szerintem nem jó megoldás. Szoptasd igény szerint, hidd el, tudja az a Baba, hogy mi kell neki!
Ha mindenképp teáztatni akarod, áztass neki csipkehúst.
Az alapján amit írsz azt gondolom, hogy egyszerre biztos csak keveset eszik a babád,ezért kéri gyakran.
Ezzel igazából nem tudsz mit csinálni,még pici,majd beáll neki,inkább szoptasd meg mint teáztasd.
Amit még ajánlanék az a cumi...lehet van olyan mikor nem éhes, de szüksége van az orális ingerre, hogy megnyugodjon, ilyenkor is cicizik,de ez csak komfort szopizás.Ezzel sincs baj igazából,de ha szeretnéd kicsit "széthúzni" a szoptatásokat, akkor én kipróbálnám a cumit, hátha azzal visszaaludna.Csak akkor ne engedd neki, hogy szopizás közben elaludjon, hogy tuti tele egye magát:)
Amúgy nekünk hasfájásra bejött az édeskömény, éhség miatt nem teáztattam, mert arra is ugyan úgy rászokik és ébredni fog.
Sziasztok!
Szombaton leszünk egy hónaposak 3890-el jöttünk haza,és ma mérték tanácsadáson 4780gr.Két hete mikor volt az első tanácsadás 4300gr volt.Azt mondta a doktornő,hogy a súlya alapján jól fejlődik.Akkor csak van elég tejem,vagy a fene tudja.Igyak tejszaporítót?Olyan bénának érzem magamat,olyan nehéz ez a szoptatás.Mindent megteszek,hogy jó legyen a Kisfiamnak,csak tudnám hogy pontosan mit kell tennem.Az lesz a legjobb,ha nem stresszelek,etetem ahogy ő akarja és kész.Ő az Életem,minden úgy lesz ahogyan Ő akarja. :D
3-as írta nagyon jól nem kell teáztatni.
Nagyon szépen fejlődik a babád, ne stresszelj:)) A másodiknál már nevetni fogsz ezen.
Az anyatej csillapítja a szomjúságot semmi szükség egyéb folyadékokra. Ezek a folyadékok, lemossák az anyatej által a pici bélfalaira felépített immun védelmi anyagokat.
Igény szerint szopiztasd mint itt sokan leírták. Ahogy nő úgy lesz egyre kevesebbet cicin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!