Kinek mikor jött meg először szülés után? Főleg szoptatós kismamákra vagyok kíváncsi! Volt valami előjele?
Figyelt kérdés
Köszönöm2012. szept. 12. 18:56
11/16 anonim válasza:
Mindkét szülésem után,pontban 4 hónapra jött meg.A babáimat nem zavarta 20 és 22 hónapos korukig ciciztek.Előjel nem volt,rögtön beállt a ciklus,csak az első hónapokban bővebb volt mint szokott.
12/16 anonim válasza:
Szia!
Nekem 8 hónapra rá jött meg,most 11 hónaposak vagyunk és még cicizünk!
Nálam az előjelek mindíg ugyanazok!!! :((( Pattanásos lesz az állam!!! :)
13/16 anonim válasza:
Egy éves és 5 napos volt a fiam, semmi előjele nem volt, a gyerek sem jelezte. Most 5,5 hós a lányom, remélem, most is megúszom még egy fél évig.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2012. szept. 13. 16:51
15/16 anonim válasza:
Szia!
Egyeske:9 hónapos volt mikor elfordult a cicitől,másnap megjött
Ketteske:17 hónapos volt mikor mondta,hogy nem kell cici,másnap megjött
Hármaska:idén szilveszterkor lesz 3 éves,még most is cicifüggő bár múlt hónapban megjött a mensim!!Azt "vártuk" Ő is beáll a sorba...de nem!Nem adja fel:)))
16/16 anonim válasza:
Szia császárral szültem 39 héten. szoptattam 9 honapig, az első mens 5 honapban jött, semmi előjele nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!