Kinek mikor jött meg először szülés után? Főleg szoptatós kismamákra vagyok kíváncsi! Volt valami előjele?
Figyelt kérdés
Köszönöm2012. szept. 12. 18:56
1/16 anonim válasza:
10 hónapra rá, de nem zavarta a gyereket, szopott tovább még 3 hónapig. Nem volt előjel.
2/16 anonim válasza:
Szia! Az én babám 4 hónapos volt, mikor újra megjött. Az első 2-3 hónapban mindig megérezte, előtte pár nappal már elkezdett olykor fintorogni, elfordulni a cicitől, volt, hogy beleszívott és még öklendezett is.:-S Kíváncsiságból megkóstoltam,számomra ugyanolyam édeskés volt az íze, mint máskor..:-) A védőnő tanácsára nem adtam fel és nem kezdtem el tápszerezni. Ha nem kérte, nem erőltettem, hanem félóra múlva újrakínáltam
3/16 anonim válasza:
Folyt.: és akkor már mindig elfogadta, addigra gondolom megéhezett rendesen. Azokon a napokon nem olyan hévvel szopizott, mint máskor de azért evett rendesen. 2-3 hónapot kellett így átvészelnünk, utána már nem zavarta az íze azokon a napokon sem. Lassan 20 hónapos és még mindig szopizik! ;-)
4/16 anonim válasza:
Ahogy elmúlt a gyermekágyi vérzés rögtön (6. héten). 2 évig szoptattam és egyszer sem maradt ki viszont 36-40 napra jött meg mindig.
5/16 anonim válasza:
Lemaradt az előjel pár napig tartó masszív üvöltés volt. Szóval megszenvedtünk minden mensivel.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen! Ment a kis kezecske :)
2012. szept. 12. 20:17
7/16 anonim válasza:
6 hónappal szülés után, épp elkezdtük a hozzátáplálást. nem érezte meg, 2 éves koráig szopott. az első mensitől kezdve pontos és rendszeres volt minden hónapban.
8/16 anonim válasza:
első fiamnál 8 hónapig szopizott és nem jött meg közben már elmúlt egy éves mire megjött. A második fiam 10 hónapig szopizott gondoltam megint ilyen szerencsés leszek, de nem egyszer csak megjött 8 hós korában. Előjele annyi volt, hogy pár napi veszettül kívántam az édességet:)) a kisfiamat viszont nem zavarta
9/16 anonim válasza:
Az első gyerkőcnél 4 hónap után, ő nem érezte meg, a másodiknál 7 hónap után, ő kicsit fintorgott, de nem ellenkezett. Előjele egyiknél sem volt, viszont nekem mindkettővel egész szopi alatt olyan volt a menzeszem, mint a mese, hol volt, hol nem. semmi rendszer nem volt benne :) A szoptatások befejeztével, pár hónapon belül, visszaállt minden a régi kerékvágásba.
10/16 anonim válasza:
Az elsőnél 7,5 hónaposan (15 hónapos koráig szopott) a második jövőhéten lesz 1 éves, és igazán még nem jött meg (még szopik napi 4-5x). 2 hete volt egy kis sötétbarna a maszatolás, de ennyi. Már lassan kezdek is aggódni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!