Hogyan oldjátok meg a szopi utáni fejést?
mindenhol azt hallom,olvasom,hogy szoptatás után le kell fejni még a maradék tejet.
eddig én is fejtem,amikor csak tudtam,de 2 hete már nincs segítségem,minden nap du.5-ig,6-ig,amíg párom haza nem ér,egyedül vagyok a babával.
szopi után a kicsi rendszerint nyügösködik,nem akar elaludni,hordozgatnom kell,mert ha leteszem ,sír.
ha nagy nehezen elalszik,akkor sem sokáig.
így hogyan álljak neki fejni?
Ti mit csináltok addig a babával?
légyszi segítsetek,fejnem muszáj lenne,mert sajnos már kevesebb a tejem.

Mennyi idős a babád?
Tedd le és hagyjad, addig fejjél. próbáld hasra tenni, változtatni a helyzetét, esetleg cumit adni neki....szép észínes érdkes dolgokat adni neki.Muszály neki megtanulnia, hogy neked is van dolgod. Pláne ha érte teszed. Nem lehet mindig a kezedben. Erre figyelj oda, mert megszokja hamar.

Köszi a segítséget.
a hordozóban ringatni én is próbáltam,egy darabig elvan,aztán ott is sír..
pár perc?
nekem 10-15 perc szokott lenni minimum.
minden szopizás után fejtek?
vagy csak amikor úgy érzitek,hogy sok maradt még a ciciben?

Én nem fejtem minden szopi után. csak amikor időm engedte, ahogy lehetett. Aztán 1-1,5 hó után csak reggel meg este.
Ja első voltsm.:)

(Előző)
Általában szoktam beszélni is neki, hogy te most szépen játszál, mert anya el kell tegye a tejcsit estére (az esti szopi után odaadom neki üvegből). Néha figyelmesen nézi, hogy mit művelek.

én két szopi közt félidőben szoktam fejni, de nem minden szopi után. Csak ha van valaki, aki figyelni tud rá addig! Nekem is nézte már a babám, ahogy fejek, elég érdekes pofit vágott, mint aki nem érti, miért fejem ki a tejcsit, és miért nem adom inkább neki! Édes volt!
Egy kisbaba nem is marad tovább egymagában játszva, mint negyed óra, legfeljebb fél! Ezért van az, hogy én ritkábban fejek, ha van aki leköti őt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!