Hogy oldjátok meg a szopi utáni fejést?

van mérleged? tudod mennyit eszik egy egyórás szopizás után?
úgy érzed hogy sok a tejed? lehet nem is kellene fejned.
én ahogy abbahagytam a fejést úgy evett többet. mert rám nem volt igaz az hogy minnél többet van cicin annál több termelődik. nekem idő kellett hozzá.
és a védőnőm is meg a doki is azt mondta hogy azért arra figyelni kell hogy max félőrát legyen csak cicin.

Én is így voltam az elején, úgy éreztem, sosem volt elég a kisfiamnak a szopi. Sokáig tartott a szoptatás, s mikor befejeztük, elég hamar kellett újból. Én sem mertem szopi után fejni, mert nem tudtam, mikor kéri, vagy attól féltem, mire befejezem a fejést, akkor kel fel és nem lesz mit adjak neki.
Nálunk az volt, hogy általában napi egyszer-kétszer hosszabb ideig aludt a baba (úgy 3 órát), és ilyenkor fejtem a 77553311 módszerrel, hogy szaporítsam a tej mennyiségét.
Aztán fokozatosan lerövidült a szopik ideje, most már max. 10 perc alatt bevágja az adagját, és 3 hónaposan szinte egyik napról a másikra áttértünk kb. 3 óránkénti evésre.
Ha tudod előre, hogy mikor alszik többet, akkor fejjél. Még azt is lehet, hogy este odaadod a lefejt tejet, s attól többet alszik. Kitartás, egyre jobb lesz!
4 és fél hónapos baba anyukája

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!