Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » El tud apadni a tej egyik...

El tud apadni a tej egyik napról a másikra?

Figyelt kérdés
2009. júl. 27. 11:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem, csak kevesebb lesz. Kb fél év mire teljesen elapad.
2009. júl. 27. 12:34
 2/2 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezö nem teljes elapadásról beszél!:)Ha tévedek szólj ám!:)

29.-ik hétre született a kisebbik fiam!Egy keddi délelött!REngeteg tejem volt,hamar beindult!De sajnos a kisfiam nem tudott szopizni koraszülöttsége végett!

Csütörtök este még azon a héten a kedves gyerekorvos az inzenziv koraszülött osztályon nyersen bejelentette mint aki csak az idöjárásról beszélne hogy valószinüleg 99% hogy a kisfiam egész életében csak szondán keresztül tud majd érkezni mert hiányzik neki az úgynevezett szopási nyelési reflex!Hát gondolhatjátok mit éreztem!?Márnap reggel felkelltem és már az fura volt hogy nem vagyok egymerö tejcis!:( Ezek után neki álltam mint ahogy az elmúlt három napban csináltam lefejni a tejet hogy levigyem a kisfiamnak!Erre szó szerint jó esetben 10ml jött ki összesen mikor azelött a három napban reggelente 300ml-350ml szokott jönni meg napközben is 50-60ml fejésenként!

És azután már nem is állt vissza pedig többet volt a kezemben a mellszivó mint a saját gyerekem!Három hónapos koráig próbálgattam!De hiába..:S

De viszont kisfiamnak azóta az étvágya tökéletes!:)

2009. júl. 27. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!