Mit tegyek, hogy csak etetési időben egyen a fiam és ne 2 órán keresztül szünetekkel?
Eddig 20-20 percet evett egy-egy ciciből (mert nincs annyi tejem, amennyit Ő szeretne)és ha még éhes volt tápit kapott pótlásnak.
Azonban tegnap és már ma reggel is az ébrenlétek alatt 1/2 - 1 óránkért szeretne enni.Ha letezsem aludni, mindig visszaébred egy kis idő után.
Ha akkor rögtön nem kap enni, ordít.
Ha enni kap, akkor meg csak egy kicsit eszik.
Hogyan lehetne erről a "nassolásról" leszoktatni, ill. nem rászoktatni?
A rövid étkezések között a cicin felkelthetetlenül bealszik,így nem is tudom tovább eteni, csak ha kb. 5-10 perc múlva magához tér és ordítva követeli a kaját :)
Na így aztán jól elnyúlik az etetési idő...
Szia!
Mikor nekem így evett a fiam, akkor áttértünk a tápszerre. A tejet fejtem és a tápszer előtt attam neki. Nekem is kevés volt a tej, azért kellt óránként, mikor meg kaját kapott, bealudt a fáratságtól. Így tértünk rá a tápszerre.. Utána szépen beállt a három óránkénti evésre. Minden jót Nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!